Darbo dienom ir savaitgaliais puiku sočiai pasistiprinti lietuviškų patiekalų - tikrų kaimiškų gardėsių: šaltibarščių, rūgštynių, ar šiupininės sriubos, tada - cepelinų, sprandinės kepsnio, bajoriško troškinio ar keptų dešrelių su kopūstais. Dar pasirinkti - kepta žuvis, salotos su vištiena, žemaičių blynai ir varškėčiai bei kitokie skanėstai! Lietuviški tradiciniai, kaimiški - ūkiški patiekalai suteiks stiprybės visai dienai, duos jėgų kalnus nuversti! Ypač, užgėrus tauriaisiais gėralais, ypač - nuo Pasvalio krašto 😉
Visos tos gėrybės, pramaišiui su populiariomis lazanijomis, daniškais blynais ar "Liulia" kebabais darbo dienomis pateikiamos Šnekučio bare Šv. Mikalojaus g. 15 per pietus besidarbuojantiesiems ar keliaujantiesiems per Vilniaus senamiestį. Operatyviausiai dienos pietų meniu galite sužinoti Facebooke
Akys dziaugiosi skaityti!